Vildmark
Vildmark

Vildmark

Kano

Kano

Klatring

Klatring

Vinterfjeld

Vinterfjeld

Fjeldsamarit

Fjeldsamarit

Fjeldgruppen.dk

Fjeldgruppens kurser om Vildmark

 

Overblik
 

Fjeldmad Uden Pulver - har fokus på mad i vildmarken for både begyndere, og de øvede som vil prøve noget andet end færdigkøbt pulvermad. Kurset giver et teoretisk fundament og de praktiske færdigheder til at sikre hensigtsmæssig kostplan og madlavning til fjeldtur

 

Fjeld & Vildmark er et 5 dages kursus i Sverige der både teoretisk og praktisk udstyrer deltageren til at tage på længere vandreture. Kursisten kunne være en seniorspejder, leder eller lignende som ønsker at være godt rustet til turen. Kurset er et begynderkursus, og et godt sted at starte hvis man gerne vil supplere sit spejderliv med vildmarksture.

 

Skovmandskurset er et kursus der henvender sig til den garvede friluftsspejder, der gerne vil lære praktiske og nyttige færdigheder til at færdes i den skandinaviske natur. Deltagerne bliver taget på en 2-dages hike ind i et skovområde, hvor de vil blive undervist i forskellige praktiske færdigheder, som gør dem i stand til bruge naturen som en samarbejdspartner fremfor en modspiller.


Sy selv dit eget friluftsudstyr, få hjælp og vejledning til selv at komme i gang med at fremstille friluftsudstyr i letvægtsklassen. Det er sjovt og meget tilfredsstillende at fremstille sit udstyr selv, og meget letvægtsudstyr kan man relativt nemt sy selv.

 

Generelt for kurserne gælder det, at der kræves en rimelig fysik samt at man er vant til at færdes i de fri. Det er desuden altid en fordel med yderligere viden indenfor førstehjælp. Det anbefales derfor at tage Fjeldgruppens samariterkursus som giver god viden om førstehjælp i fjeldet.

 

 

Information om Fjeldmad Uden Pulver weekendkursus


Information om Fjeld- og Vildmarkskursus


Information om Skovmandskursus 


Information om Sy selv – upcyling Workshop øst


Information om Sy selv – upcyling Workshop vest

 Fjeldgruppen.dk © 2012 • Senest opdateret sommer 2020