Vand
Vildmark

Vildmark

Kano

Kano

Klatring

Klatring

Vinterfjeld

Vinterfjeld

Fjeldsamarit

Fjeldsamarit

Fjeldgruppen.dk

Fjeldgruppens kurser om Kano

 

Generelt »

 

 

 

Kano- og Vildmarkskursus: Fjeldgruppen tilbyder et 4-dages kano- og vildmarkskursus i Sverige. Kurset afsluttes med eksaminering til IPP certificering, for de deltagere som ønsker det.

 

 

 

www.kano-kajak.dk

 

Fjeldgruppen har i mange år udbudt kurser i havkajak. I de senere år er sikkerhedsregler for den type aktiviteter under forandring med flere opstramninger omkring kravene til aktiviteternes rammer og gennemførelse, og det er i blevet meget vanskeligt for Fjeldgruppen at udbyde kurser af denne type i Danmark.

Vi håber at vi også fremover kan tilbyde Havkajak kurser, men i øjeblikket er det desværre ikke muligt.

Vores dygtige havkajak instruktører vil gerne arrangere hav-kajak hikes for folk der allerede har erfaring med havkajak. Hvis du har interesse for det, så send en besked under ”Hvad savner du” menuen her på hjemmesiden.


Generelt for kurserne gælder det, at der kræves en rimelig fysisk samt at man er vant til at færdes i de fri. Det er desuden altid en fordel med yderligere viden indenfor førstehjælp. Det anbefales derfor at tage Fjeldgruppens samariterkursus som giver god viden om førstehjælp i fjeldet. Se mere om sikkerhedsregler for elementet vand under sikkerhedsregler her på hjemmesiden.Information om Kano- og Vildmarks kursus


Fjeldgruppen.dk © 2012 • Senest opdateret sommer 2020