Vinterfjeld

Vildmark

Vildmark

Kano

Kano
Klatring

Klatring

Vinterfjeld

Vinterfjeld

Fjeldsamarit

Fjeldsamarit

Fjeldgruppen.dk

Fjeldgruppens kursus om Vinterfjeld

 

Generelt »

 

Vinterfjeldkurset kræver en vis baggrundskundskab (god erfaring fra sommerfjeld mv.) for at deltage, men giver kursisterne mulighed for senere at kunne tage på en storslået tur i det hvide fjeld med ligestillede.

Generelt for kurserne gælder det, at der kræves yderligere viden indenfor førstehjælp for at være kompetent. Det anbefales derfor at tage Fjeldgruppens samariterkursus som giver god viden om førstehjælp i fjeldet. Se mere under sikkerhedsregler.

Klik her for komme tilbage til kursusoversigten

Information om Vinterfjeldkursus

Sikkerhedsregler vedr. Is & Sne

Tilmelding: Hvis du er DDS’er tilmelder du dig nemmest direkte via Blåt Medlem. Spejdere fra KFUM, De grønne pigespejdere og andre interesserede kan tilmelde sig direkte på vores online-tilmelding som du finder her

Kontakt: Spørgsmål angående tilmeldingen (f.eks. om der er venteliste) henvendes til Spejdernes Administrationsfællesskab. Dem kan du kontakte på tlf. 32 64 00 50 eller e-mail: fgkursustilmelding@fjeldgruppen.dk.

Har du en nyhed du gerne vil dele med alle her på Fjeldgruppen.dk, så kan du selv skrive den i nyhedsblog'en på forsiden eller sende den til webmasteren, så sætter han den ind for dig.

Fjeldgruppen.dk © 2012 • Senest opdateret foråret.2015