Vand

Vildmark

Vildmark

Kano

Kano
Klatring

Klatring

Vinterfjeld

Vinterfjeld

Fjeldsamarit

Fjeldsamarit

Fjeldgruppen.dk

Fjeldgruppens kurser om Kano

Generelt »

Kano- og Vildmarkskursus: Fjeldgruppen tilbyder et 4-dages kano- og vildmarkskursus i Sverige. Og er fra 2015 klar med EPP certificering, efter endt tilfredsstillende kursus.

 

 

 

www.kano-kajak.dk

 

Fjeldgruppen har i mange år udbudt kurser i havkajak. I øjeblikket er sikkerhedsregler for den type aktiviteter under forandring med flere opstramninger omkring kravene til aktiviteternes rammer og gennemførelse. Det er i øjeblikket meget vanskeligt for Fjeldgruppen at udbyde kurser af denne type i Danmark. Vi håber at vi også fremover kan tilbyde Havkajak kurser, men i øjeblikket er det desværre ikke muligt. Vores dygtige havkajak instruktører vil gerne arrangere hav-kajak hikes for folk der allerede har erfaring med havkajak. Hvis du har interesse for det, så send en besked under ”Hvad savner du” menuen her på hjemmesiden.

Nye typer kurser indenfor ovenstående kurser er under udvikling, for at se hvad det er, skal du følge med her på siden.

Generelt for kurserne gælder det, at der kræves en rimelig fysisk samt at man er vant til at færdes i de fri. Det er desuden altid en fordel med yderligere viden indenfor førstehjælp. Det anbefales derfor at tage Fjeldgruppens samariterkursus som giver god viden om førstehjælp i fjeldet. Se mere om sikkerhedsregler for elementet vand under sikkerhedsregler her på hjemmesiden.

 

Har du en nyhed du gerne vil dele med alle her på Fjeldgruppen.dk, så kan du selv skrive den i nyhedsblog'en på forsiden eller sende den til webmasteren, så sætter han den ind for dig.

Fjeldgruppen.dk © 2012 • Senest opdateret efteråret 2018